Dag 136: Hello Sydney !
4 april 2017 - Sydney, Australië
Romaine vertelt;
Vanmorgen rond 9.00 uur wakker geworden, rustig ontbeten en daarna met de auto van Jodi naar het treinstation gereden. Sydney is gemakkelijker te bereiken met de trein, dan met de auto en de kids vinden een treinritje altijd leuk.
In Sydney aangekomen zijn we eerst naar het opera house gewandeld. Het begon een beetje te regenen, dus hebben we daar even geschuild. Een prachtig gebouw, maar de kids werden er niet warm of koud van. Op naar het volgende...., maar eerst even lunchen. Aan de haven hebben we een beetje duur, maar heerlijk geluncht. Met onze goed gevulde buikjes zijn we verder gewandeld naar Barangaroo reserve. Een prachtig park waar we heerlijk doorheen hebben gewandeld en de kids vonden het ook erg leuk. Aan de andere kant van het park kwamen we uit bij een grot. Er stonden strand stoelen en er werd rustgevende muziek gedraaid. Daar zijn we even gaan zitten, want we gaan nog wat verder wandelen. Onze volgende stop is de Harbour Bridge. Onderweg spelletjes ( om de wandeling interessant te houden) met de kids gedaan. Onze kids vinden wandelen namelijk saaaaaaai.
Bij de brug aangekomen zijn we er over gelopen. Het waaide best hard, maar het was leuk om over de brug te lopen. Juna heeft zelf een haai zien zwemmen. Aan het einde van de brug zijn we een ijsje gaan eten. Dat hadden we wel verdiend. Even bijkomen.
Zo, nu weer naar het treinstation. Dat ligt gelukkig vlakbij. Het is nu rond zessen, dus topdrukte in de trein. We hebben bijna de gehele rit moeten staan en de rit duurde een uurtje. De kids hebben gehangen, gelegen etc, want een uur stilstaan in een trein is not done voor onze meiden. Het wel bekende: hoe lang nog, zijn we er al bijna dat hebben we geregeld voorbij horen komen, hihihi. Eenmaal weer in Kurnell, zo heet de suburb (voorstad/ buitenwijk) waar Jodi en Lance wonen, zijn we de auto ingestapt, even boodschappen gedaan en rond 20.00 uurkwamen we bij Jodi en Lance aan. Hun hadden inmiddels al gegeten. Ze hadden alles klaar gezet voor ons, dus we konden zo aanvallen. 's Avonds gezellig een wijntje en een heerlijke likeur samen gedronken.
Oma Leentj:9 mei 2017Wat alweer een leuke da voor jullie groetjes om vanuit spanje kusjes