Dag 60; Siem Reap, boutique villa

15 januari 2017 - Siem Reap, Cambodja

Didi vertelt;
Heerlijk wakker worden in de boutique villa op onze eerste ochtend. Vandaag doen we rustig aan  gezien de lange reis van gisteren. Lekker wat aan het zwembad gehangen met de kids en toen ze het moe waren zijn we het dorpje in gelopen.

Kids zwembad

Siem reap is echt een heel leuk stadje met een geweldige sfeer. Vele gezellige marktjes, eettentjes, pubstreet, museums etc. We doen deze dag niet veel meer dan lekker wat rondwandelen en van de sfeer genieten. Er wordt veel gedroogde vis etc verkocht op de marktjes wat er niet echt smakelijk uitziet.

Markt gedroogd eten Markt kleding Markt eetkraampjes

Gino en ik vermaken ons op de marktjes door op allerlei gekke manieren te onderhandelen en zo de prijzen omlaag te krijgen. Ik heb al snel in de gaten dat als je met humor werkt en daarna nog eens de kids in de strijd gooit door ze zielig te laten kijken je de meeste korting krijg. Ik gebruik dan ook vaak de zin " i am a poor dad with 3 daughters and they have to eat so please little bit more discount" . Het werkt in de meeste gevallen. :-). Savond's eten we de door juna zo geliefde frikandellen. Heerlijk  ik neem een frikandel speciaal met echte hela curry en dat in cambodia. De dutch snack blijkt 10 dagen geleden geopend te zijn dus mochten jullie in cambodia zijn en een echte frikandel, kaassoufle, kroket en hand geschelde frietjes willen dan ga zeker naar de dutch snack. https://www.facebook.com/The-Dutch-Snack-1161970537233099/

Dutch snack

Rond een uur of elf gaan we terug naar ons guesthouse om lekker te slapen aangezien we morgen er weer vroeg uit mogen om de angkor wat te bezichtigen. 

Foto’s